Mijn aanpak

Is de tijd of techniek het struikelblok waar het op vastloopt?

Het kan soms lastig zijn; de juiste presentatie, een goede mobiele weergave, social media (presence), gebruikersvriendelijk (voor bezoeker en beheerder), slimme functies, je vindbaarheid verbeteren, etc.. Kortom, wensen genoeg! Maar weet je niet waar je moet starten en of je nog door kan met de website die je nu hebt?

Ik help je graag verder.

Wat mag je van mij verwachten?

Een website maken is vakwerk én maatwerk: het is naast een technisch traject ook een creatief proces waar ik jou en je bedrijf graag in begeleid.

In mijn werkwijze staat jouw behoefte als klant centraal. Met een zorgvuldig opgezet stappenplan doorlopen we gezamenlijk het proces om tot een optimale website te komen. De uitdagingen die we onderweg tegenkomen stemmen we onderling af zodat jij de juiste keuzes kunt maken.

Met een team van collega ontwikkelaars bied ik brede ondersteuning, verzorg het volledige traject bij het opzetten van een nieuwe website of stap in bij verbetertrajecten en verzorg de technische realisatie. Ik laat je kennis maken met de achterliggende techniek en bied deze op maat aan zodat jij of je organisatie productief kan zijn.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact